Klubbdugnad Enjoy Bonusguide

Ås IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

Kjære medlem!

Ås IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale med Enjoy Bonusguiden.

Hva er Enjoy Bonusguiden?

Enjoy er et fordelskort som gir høye rabatter hos kjente aktører innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. – altså i butikker våre medlemmer bruker til vanlig. Rabatten trekkes direkte når du viser frem kortet ved betaling. Du trenger altså ikke å tenke på oppsparte poeng eller vente på bonus. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. oktober 2020 har du god tid til å benytte deg av alle fordelene.

Hvorfor har vi valgt denne dugnaden?

For å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet er vi helt avhengige av å skaffe midler til drift. Salg av Enjoy gir oss gode inntekter på en enkel måte. Samtidig kan du spare mye penger selv ved å bruke kortet. Inntektene fra dugnaden går til å finansiere nytt kunstgress i Block Watne Hallen.

Hvordan gjennomfører vi dugnaden?

Alle medlemmer plikter å selge 2 stk. hver. (Det er lov å selge flere!) Guidene er enkle å selge til arbeidskolleger, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 275,- kroner. Kortet er gyldig helt frem til 1. oktober 2020.

Siste frist for oppgjør er 15. november. Alle spillere faktureres over Ås IL Fotballs betalingsplattform weborg (hvor medlemskontingent og treningsavgift faktureres).

Utdeling av guiden organiseres av trenere/lagledere i uke 44-45.

Vi håper på god oppslutning om dugnaden og på forhånd takk for innsatsen!

Hva sparer jeg med Enjoy?

Les mer om dette i vedlegget.

Sponsor