Tine Fotballskole

Invitasjon til Tine Fotballskole OBOS Block Watne hallen, Ås stadion, 09?12. august

Ås Fotball støtter ikke boikott av fotball VM i Qatar.

Vi har på styremøte vedtatt å støtte NFFs innstilling og vil stemme i mot boikott på NFFs ekstraordinære ting 20. juni.

Løkkefotball for de minste

Lørdag 19. juni inviterer vi de yngste fotballspillerne til 3v3 løkkefotball på Ås Stadion.

Sommerproffen 2021 - her kan du melde deg på.

Uke 26, dato 28. juni til 2. juli blir det arrangert sommerproffen på stadion.

Treningsavgift Ås Fotball 2021

Treningsavgiften kommer i mars. Årsmøtet vedtok å holde treningsavgiften uendret for 3. året på rad for spillerne i Ås Fotball.

Fotballen åpner opp for trening

Fra og med lørdag åpnes det igjen for trening gjennomført etter strenge smitteverntiltak

Ny nedstenging av trening

Smittesituasjonen i Ås blant barn og ungdom fører til ny nedstenging av trening.

Trenerutdanning

Ås Fotball skolerer egne trenere på klubbnært Grasrottrenerkurs.

Årsmøtet blir digitalt

Onsdag 17 februar kl 19:00 avholder vi vårt Årsmøte. På grunn av smittevern vil det bli holdt digitalt, se under for hvordan du kan delta på Årsmøtet og for å ta en titt på Årsmøtepapirene.

Oppstart av A-lag Damer

Med base i vårt gode J17 lag gjennom flere sesonger starter vi nå opp med et A-lag damer. Her ønsker vi gjerne flere spillere med og kan tilby gode treninger i et ungdommelig og trygt miljø.

Klubb-TV