Trening og registrering spillere født 2013

Treningene for gutter født 2013 fortsetter på onsdager kl 17:30-18:30 i Block Watne Hallen, for jenter er treningene torsdager kl 17:30-18:30 i Block Watne Hallen. Har dere ikke registrert dere ennå kan dere gjøre det her. (klikk les mer for å komme til linken)

Ås X-tra

Vi starter opp igjen med Ås X-tra treninger fra uke 38. Tilbudet er gratis i september.

Tine Fotballskole

Vi inviterer til Tine Fotballskole 24. - 27. juni. Påmeldingen er åpnet og du finner link til påmelding her eller ved å klikke deg inn i menyen Tine FS på www.asfotball.no

Klubbkveld med G-sport Vinterbro og Umbro

Onsdag 13. mars vil G-sport Vinterbro være på plass på klubbhuset med vår klubbkolleksjon og noen ekstra gode tilbud på andre varer.

Klubb-TV